изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:37 EEST
Областният председател на Съюза на демократичните сили за Силистра подаде оставка    
ПолитикаСилистра. Красимир Димитров декларира своята оставка от поста областен председател на Съюза на демократичните сили на област Силистра. Това пише в писмо, изпратено до медиите в това число и Агенция "Фокус". Текстът на писмото е следният:


“Господин Президент и Председател на СДС, уважаеми колеги, приятели, членове и симпатизанти на СДС, винаги съм вярвал в каузата на СДС и продължавам да вярвам и ще продължа всеотдайно и непредателски да бъда полезен на настоящото ръководство и на Съюза на демократичните сили.
Член съм на СДС от 1992 година и съм преминал в структурната йерархия от член на МК, през председател на МК, впоследствие зам.общински председател до Председател на Областен съвет до настоящем. Максимално съм се старал да бъда полезен на демократичната кауза на СДС от началото на демократичните промени до момента, както физически така и материално, и за секунда не съм си мислил да работя срещу синята идея, дори и със своето бездействие. СДС премина през своите перипетии и трудности, премина много победи и загуби от които не веднъж съм бил част и съм преживявал емоционално всяка една от тях и съм горд, че аз и семейството ми сме били съпричастни и нито веднъж не съм пожелал и не съм се възползвал от победа и успех. Ясно разбирам ситуацията и трудностите към настоящия момент в СДС, както и вярвам в бъдещите успехи на СДС. Искренно се надявам и съм категорично оптимист в това, че СДС не си е изиграла важната и съществена роля в демократичните промени и тепърва предстоят действията, които ще доведат страната ни към един по добър път, който начерта СДС през 90-те години и вярвам, че бъдещето на България е пряко свързано с успехите на СДС.
С настоящото уведомително писмо, написано с дълбока болка Ви декларирам своята оставка като областен председател на Съюза на демократичните сили на област Силистра и давам категорична заявка, че ще се постарая да бъда максимално полезен, както на метните структури при тяхно желание, така и на Националното ръководство.
Мотивите ми за това трудно решение по никакъв начин не се свързват със когото и да е и не бих искал да се отрази на работата и переспективите на СДС. Мотивите ми са свързани преди всичко с бъдещото професионално реализиране. Всичко останало счетено от моя страна, като мотив е строго лично.
През следващи периоди с искреното си съзнание и с целия си авторитет и професионализъм ще се старая да бъда полезен на синята идея и каузата СДС. Ако Вие приемете ще продължа да учавствам активно в експертната икономическа комисия и бих бил полезен в насоките и делегираните от Вас права.
СДС е партията която ме научи да оцелявам и да вярвам в доброто и истинското, да ценя красивото и да бъда проницателен в бъдещето, да намеря верни и почтени приятели.СДС винаги е била и ще бъде каузата която изповядвам и в която вярвам.
Настоящата оставка не желая да се свързва по никакъв повод с каквито и да е обстоятелства и течения, искам ясно и категорично да заявя, че напълно подкрепям политиката и актовете на Председателя на СДС Петър Стоянов и настоящото ръководство на партията. Също така искам да благодаря на хората които са били до мен през този труден период за СДС, за тяхната подкрепа и желание за промяна. Искам да благодаря най вече на моето семейство и приятелите. Ще продължа да работя и защитавам интересите на демократичната идея и ще спомагам изправянето и развитието на СДС. Успех на всички седесари. Весела Коледа и щастлива Нова Година с пожелания за по добър живот и сбъдване на мечтите, за една по красива Силистра и за една по европейска България.
 


Сходни връзки

Областният председател на Съюза на демократичните сили за Силистра подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди