изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:59 EET
Камелия се съблече за Плейбой навръх Коледа    
ЛюбопитноПоп фолк Барби-то Камелия осъществи мокрите сънища на милиони почитатели на балканската фолк естрада и се съблече за официалната мъжка библия – Плейбой. От днес всеки ценител на русокосата „грешница“ ще има възможността да остане насаме с нея, стига да се сдобие с 46 брой на списанието, като изненадата не е само това.


Освен целите 16 (!!!) сластни страници с Камелия, вътре ви очаква и двоен плакат, на който феновете ще могат да се нарадват на русокосата бомба и без да им трябват очила.

Календар с „момичетата на месеца“ от цялата 2005 ще внесе топла вълна от спомени на най-редовните читатели на списанието, като моделите върху него са изключителните Ан Джи, Соня Васи, Венета Харизанова, Мадлен Пенева и Playmate България 2005 Албена Петрова.

Историческият брой на Playboy с Камелия ще бъде последван от специално извънредно издание, посветено на нея, което ще съдържа други 3 еротични фотосесии в различен стил. Голямото Playboy Interview в броя е с новия столичен кмет Бойко Борисов, а в рубриката „20 въпроса“ гостува шефът на GloBul Танасис Кацирубас.

Авторските материали са на редовния „хиподилец“ Светльо Витков и певицата/писателка/актриса Ваня Щерева с материала си “Слави – един приятел по-малко”.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Камелия се съблече за Плейбой навръх Коледа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди