изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:57 EEST
ДНЕС ЗАПОЧВА РАБОТА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ    
НовиниОт днес в цялата страна стартира своята работа новата Национална агенция за приходите. Идеята е тя да събира данъци и осигурителни вноски на едно място, вместо досегашните данъчна администрация и поделенията на Националния осигурителен институт. В последните си заседания за 2005 г.

Народното събрание прие окончателни промени в Данъчно-процесуалния кодекс. Според него досегашните данъчни регионални териториални директори ще изпълняват други функции и ще разполагат с по-големи правомощия.
Досегашният главен данъчен директор Мария Мургина с решение на правителството от 27 декември 2005 г. е назначена от днес за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите за неопределено време.
Днес в добричкото териториално подразделение на НАП се очаква да бъде представен новият директор - Петя Банкова. Досегашният ръководител на ТДД в Добрич - Тошко Тодоров, е назначен за зам.-директор в Регионална агенция за приходите във  Варна.
 


Сходни връзки

ДНЕС ЗАПОЧВА РАБОТА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди