изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:42 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСЪС СЪДЕЙСТВИЕТО на граждани е задържан 23-годишен жител на крушарското село Александрия. Той е заподозрян в това, че опитал да разбие магазин за хранителни стоки в село Крушари, съобщиха от РДВР. По случая е образувано полицейско дознание. 

В ПЪРВО РПУ е получено съобщение за това, че неизвестен е разбил пункт за изкупуване на вторични суровини в квартал "Дружба" и е откраднал около 40 лева.
ДОБРИЧЛИЙКА, работеща като продавачка в магазин в центъра на Добрич, се е жалвала в полицията за това, че неизвестен крадец задигнал оставената й без необходимия надзор дамска чанта с документи, лични вещи и 50 лева.
В БАЛЧИШКОТО село Сенокос лек автомобил "Форд", управляван от 48-годишен добричлия, напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. Пострадал е пътуващият в колата 37-годишен мъж от Добрич. Той е със счупен крак и е настанен за лечение в болницата. Причините за катастрофата се изясняват в условията на предварително производство.
В РАЙОННАТА СЛУЖБА "Пожарна и аварийна безопасност" в Каварна е получен сигнал за пожар в помощна постройка в село Селце. Пламъците са потушени от огнеборците от морския град. Изгорели са около 25 квадратни метра от покривната конструкция на постройката. Пожарът е причинен от късо съединение в електрическата инсталация.
ДЕТСКА ИГРА с огън пък е причинила пожар във фураж в село Лясково. Огънят е потушен от екип на Втора РС "ПАБ". Изгорели са около 300 снопи царевична шума. Спасени са намиращите се в непосредствена близост жилищна сграда и стопански постройки.
ЗА РАЗБИТ магазин край добричката болница съобщиха още от полицията. Откраднати са цигари и 40 лева. Служители на Първо РПУ издирват извършителя.
НЕИЗВЕСТЕН АПАШ е влязъл в помещение към СОУ "Христо Ботев" в Балчик и е откраднал електрорежещи инструменти и спортни принадлежности. По случая е образувано полицейско дознание.
РАЗБИТО е избено помещение към частен дом в района на училище "Йордан Йовков" в Добрич. Откраднати са хранителни продукти, алкохол и инструменти.
ОТ ПАРКИРАН в квартал "Балик" лек автомобил "Рено" крадец е задигнал документи и 80 лева.
ВЕСТНИЦИ и компакт-дискове са откраднати от павилион в Балчик. Полицията издирва извършителя на кражбата.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди