изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
Самолет излетя със 170 души, а кацна със 171    
НовиниМлада жена роди сама в тоалетната на самолет на компанията „Еър Аустрал”, осъществяващ полет от френския град Лион до остров Реюнион в новогодишната нощ, съобщиха от авиокомпанията.

Самолетът излетял от Лион и след пет часа стюардът се усетил, че един от пасажерите доста време се бави в тоалетната. Почукал и отвътре отговорил женски глас. Стюардът любезно попитал дали всичко е наред, а жената отвърнала, че ражда.

„Беше 22 часа и 10 минути, когато разбрах за случилото се – тъкмо прелитахме над Етиопия. Не можах да повярвам и отидох да се уверя сам. Бебето вече беше излязло”, каза командирът на полета Жан-Кристоф Дюрие при кацането на самолета.

Лекар, пътуващ на борда, отрязал пъпната връв, а една от стюардесите повила новороденото.

Раждането, за щастие, не довело до усложнения за 25-годишната майка от Майот - единственият остров от Коморския архипелаг, останал френска територия. Бебето и младата жена са приети в болница „Белпиер” в Сен Денис.

Компанията все още не е обяснила как жената се е качила в самолета при положение, че вътрешните правила забраняват дори допускането на бременни в седмия месец на борда. 

„Самолетът излетя със 170 души, а кацна със 171”, каза още шеговито командирът.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Самолет излетя със 170 души, а кацна със 171 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди