изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:57 EEST
БРИДЖЬОРИ ОТ СЕВЕРОИЗТОК СПОРИХА ЗА ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ    
Спорт

30 двойки и 14 отбора от Варна, Добрич, Силистра, Шумен и Генерал Тошево взеха участие в Коледния бридж-празник, организиран от спортен клуб "Бридж" /Добрич/.



На първо място в двойковия турнир се наредиха Ангел Костадинов и Атанас Пангаров от Добрич. Втори останаха Ивелин Тонков и Тодор Иванов от Генерал Тошево, следвани от Траян Фесчиев и Александър Панайотов от Варна. Смесеният тим със състезатели от Добрич и Варна "Билдинг" триумфира в отборния турнир. В състава бяха Венелин Великов от Добрич и представителите на морската ни столица Калин Караиванов, Георги Георгиев и Антон Андонов. Втори остана тимът на "Раса" /Варна/, в чийто състав бяха капитанът на отбора Румен Трендафилов и Стилияна Иванова. На трето място се класира "Океан" с капитан Георги Михайлов.

За победителите в двойковия турнир имаше купа и предметни награди, а за отборния - печено прасенце. Класиралите се на второ и трето място получиха печени пуйки, приготвени от домакините от ресторанта на хотел "България". "Добруджански хляб" АД осигури вкусни торти за участниците.

Междувременно до 8 януари град Павел Баня ще бъде домакин на първата Национална бридж-ваканция, организирана от Стефан Георгиев и Българската бридж федерация. Освен лечебните процедури и релаксацията в оздравителния център ПРО, ще се проведат ежедневни турнири по двойки, отборни и смесени двойки. Очаква се в първата Национална бридж-ваканция да се включат състезатели от цялата страна, заяви Стефан Георгиев. Той сподели задоволството си от факта, че от федерацията веднага са одобрили идеята му и са съдействали за нейното реализиране. Амбицията е ежегодно в страната ни да се провеждат подобни бридж-ваканции, в които едни от най-добрите бриджьори у нас да съчетават полезното с приятното. НДТ

 

 


Сходни връзки

БРИДЖЬОРИ ОТ СЕВЕРОИЗТОК СПОРИХА ЗА ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди