изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:03 EEST
ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА СТАНА ПАТРОН НА РАБОТНИЧЕСКИТЕ ИГРИ В АЛБЕНА    
СпортПредседателят на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева се срещна с председателя на КНСБ д-р Желязко Христов и с председателя на Работническата федерация “Труд, спорт и здраве” Константин Пързулов.

На срещата беше обсъдена програма за съвместна дейност при подобряване на условията за спорт в училищата и инвестиции за спортни съоръжения.

Близки са становищата, че развитието и популяризирането на спорта сред децата и работническата младеж зависи от наличието на съвременна и привлекателна спортна база. Другият основен фактор за укрепването на физическото здраве и ползотворното физическо възпитание е ролята на учителите, тяхното мотивиране, както и съвместната работа на ДАМС и КНСБ с Националната федерация на учителите.

Д-р Христов покани госпожа Лечева да бъде патрон на Петия работнически спортен фестивал “Балканите канят за мир”, който ще се проведе през юни на 2006 г. в курорта Албена. Председателят на ДАМС прие поканата и оцени значимостта на тази традиционна международна проява на работническия спорт. НДТ




focus

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА СТАНА ПАТРОН НА РАБОТНИЧЕСКИТЕ ИГРИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди