изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:12 EEST
МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА    
Ред и сигурност От полицията са категорични, че не се касае за престъпление, а за трагичен индицент. Според непотвърдена информация, мъжът сам е сложил край на живота си

28-годишен мъж от Добрич почина вчера, след полет от осмия етаж на блок 31 в квартал "Дружба". Нещастието се е случило между 14 и 14.30 ч., научи НДТ. От РДВР бяха категорични, че не се касае за престъпление, а за трагичен инцидент.
Запознати казаха за НДТ, че става дума за самоубийство и мъжът сам е сложил край на живота си. Вероятно е скочил от прозореца на междуетажната площадка. Той полетял от осмия етаж пред очите на няколко тийнейджърки от квартала. Момичетата се обадили в Центъра за спешна медицинска помощ. Според едното от тях, мъжът се казва Илиаз. При пристигането на наш екип на мястото, тялото все още бе там. Впоследствие трупът бе покрит с одеало. Пред блока бяха ридаещите родители и братът на мъжа. Малко по-късно пристигна кола на Съдебна медицина, която прибра тялото.
От хора от квартала НДТ разбра, че 28-годишният мъж бил инвалид, страдал от детски паралич и се придвижвал трудно. Винаги обаче поздравявал и бил кротък. Младият мъж живее по ул. "Суха река", според неофициална информация, в блок 31 на квартал "Дружба" живее брат му. Родителите му имали собствен бизнес.
 


Сходни връзки

МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА
Автор: Anonymous да 2006-01-10 @ 02:43 EET
Мъжът не се казва Илиаз.Незнам дали това е официалния сайт на тази "медия", но все пак е нелепо да се позовавате на непроверена информация. Най-малкото е непрофесионално. Това безразборно постване (със сигурност не могат да се нарекат публикации) на новини е добро като идея, но самото осъществяване е просто под всякаква критика.Няма разлика дали ще чета "новини" тук или ще слушам клюките на бабите пред блока.
МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 02:27 EET

"Момичетата се обадили в Центъра за спешна медицинска помощ.
Според едното от тях, мъжът се казва Илиаз."

Колко проверена трябва да е информацията в Интернет и кой трябва да я цензурира (проверява) ...

Бабите (и не само те) пред блока (може би) пет пари не дават какво пише в Нет-а, но в съседния блок живее баба, която ползва Интернет и се интересува какво са си говорили по-горе споменатите баби.

МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 10:21 EET
Когато полицията мълчи, съседите говорят
МЪЖ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ И ЗАГИНА
Автор: Anonymous да 2006-01-21 @ 19:51 EET

wjweiohg


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди