изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:04 EET
"ВИВАТЕЛ" ЛЪЖЕ КЛИЕНТИТЕ СИ    
ИкономикаТвърдят читатели на в. "Нова добруджанска трибуна"

Най-новият мобилен оператор, собственост на БТК "Вивател", лъже клиентите, твърдят читатели на вестника. В редакцията се оплакаха няколко души, които са си закупили пакети на мобилния оператор, че де факто те не могат да ги ползват и да говорят. "От рекламите, които масово са разпространени, както и при закупуването ни обясниха, че ако изговорим сумата от 20 лв., която купуваме с първоначалния пакет до 6 януари, то автоматично от 7 януари тя ще ни бъде възстановена. На практика обаче тази сума не може да бъде изговорена, тъй като почти няма обхват" - жалваха се клиенти на компанията.
Според телекома, тези оплаквания са злонамерени. Едва ли обаче е точно така, като се има предвид, че на всеки един би му излязло икономически по-изгодно да има карта на "Вивател", която ще му дава предимство да говори на много по-ниски цени със стационарни телефони, които са все още основна дейност на БТК. Репортер на НДТ установи още, че точно търговец, предлагащ карти на "Вивател", е принуден да излиза пред магазина, ако иска да проведе разговор с карта на GSM-оператора, тъй като вътре в магазина тя просто няма обхват.
 


Сходни връзки

"ВИВАТЕЛ" ЛЪЖЕ КЛИЕНТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди