изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:19 EEST
ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА : ФЕДЕРАЦИЯТА ПОИСКА ВАНЯ КИРОВА ДА ПРЕМИНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН РЕЖИМ НА ОБУЧЕНИЕ    
СпортОт федерацията по художествена гимнастика са поискали националката Ваня Кирова, която е родом от Добрич, но се състезава за столичния тим "Илиана", да премине на индивидуален режим на обучение в училището.

Предстои родителите на Ваня да решат как десетокласничката в Езиковата гимназия да продължи да учи. В момента Кирова има не само големи успехи в този грациозен български спорт, но е и пълна отличничка в гимназията.

Междувременно се разбра, че варненската царска депутатка Анелия Атанасова ще води националния отбор по гимнастика в Япония. Тя е помолена лично от президентката на федерацията Мария Гигова. "Ще участваме от 30 януари на Световния ден на гимнастиката в Токио. България ще се представи в индивидуалната надпревара и с ансамбъла си" - каза Атанасова.

Голяма е вероятността едно от момичетата, които ще отпътуват за страната на изгряващото слънце, да е Ваня Кирова. НДТ

 

 


Сходни връзки

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА : ФЕДЕРАЦИЯТА ПОИСКА ВАНЯ КИРОВА ДА ПРЕМИНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН РЕЖИМ НА ОБУЧЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди