изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:31 EET
ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯТ КАТАЛОГ НА ДОБРИЧ ОТПЪТУВА ЗА КИТАЙ    
НовиниРекламният каталог на Добрич бе изпратен по пощата за столицата на китайската провинция Цинхай град Синин. Община Добрич си сътрудничи с китайския град от месец септември миналата година.

Жители на града са проявили интерес към столицата на Добруджа, след като са посетили български сайт с туристически маршрути на България, преведен на английски. Те са се обърнали към общинската управа на град Синин с молба да им съдейства за получаване на рекламни материали за Добрич. Китайското семейство желаело през тази година да посети града и да се запознае с неговите забележителности. Към каталога на Добрич по време на коледните и новогодишни празници е проявен интерес и от добруджанци, живеещи в Ирландия, Шотландия и Япония. Те са споделили, че за първи път от доста години насам могат със самочувствие да подарят на приятели от други страни достойна визитна картичка на своя град. Каталогът се предлага за закупуване в Центъра за услуги и информация в сградата на Общината, в Музея в Градски парк "Свети Георги", в Художествената галерия и в Първа частна книжарница. Неговата цена е 4 лева. Луксозното издание е двуезично и включва рубрики, придружени с ефектен снимков материал. Рубриките представят миналото, настоящето и перспективите за развитието на Добрич. На фона на ретроспективни архивни снимки е показано съхраненото историческо наследство, с което се гордеят добруджанци. Каталогът включва съвременния облик на добруджанския град, видян от птичи поглед, красивите сгради и площади и уникалния дух на хората. Акцент в рекламното издание е културата и културните традиции на града. Особено внимание е отделено на богатата гама от културни изяви и фестивали, които са посланици на Добрич в България и по света. От страниците на представителното издание може да се види и почувства благословената добруджанска земя, Житницата на България. Каталогът не пропуска да покаже и природния портрет на Добрич, отличаващ се с градски парк и Център за защита на природата и животните. Кулминацията и посланието на авторите са решени в последната страница с "Три важни причини да посетите Добрич". 
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯТ КАТАЛОГ НА ДОБРИЧ ОТПЪТУВА ЗА КИТАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди