изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:18 EEST
Портсмут потвърди, че Хаймадак става съсобственик на клуба    
СпортЕлитният английски футболен клуб Портсмут, където играе българският национал Светослав Тодоров, потвърди, че руският бизнесмен Александър Хайдамак ще бъде съсобственик заедно с Милан Мандарич.

Хайдамак, чийто баща Аркадий притежава израелския Бейтар Йерусалим и баскетболния Апоел Йерусалим, е дал 21.75 милиона евро, за да получи съсобственичеството на Портсмут. "Помпи" в момента е в слаба форма, движи се около зоната на изпадащите в първенството и разчита на парите на Хайдамак, за да привлече нови футболисти.

"Портсмут с удоволствие приветства Александър Хайдамак като съсобственик на клуба. Александър, или Саша, Хайдамак е равнопоставен партньор на президента Милан Мандарич и двамата ще разкрият плановете на клуба на пресконференция", се казва в сайта на Портсмут.

Полският национал Емануел Олисадебе вече е взет под наем от гръцкия Панатинайкос за срок от шест месеца, очаква се привличането и на Беняни Мварувари от френския Оксер. Информацията е на Netinfo.bg


 


Сходни връзки

Портсмут потвърди, че Хаймадак става съсобственик на клуба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди