изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:40 EET
ЖУРНАЛИСТИТЕ В ДОБРИЧ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ЗЪРНЕНАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ    
ЛюбопитноВ съботната "Панорама" на националната ни телевизия председателят на ПГДЛ Красимир Премянов изкара журналистите виновни за т.нар. зърнена криза в България.

Любимецът на медиите не си сдържа нервите и настрои журналистическото войнство лично срещу себе си, макар че товарът за растящите като бамбук цени на хляба, на фуражите и хлебните изделия, както и за психическата травма на бедното българско население, би трябвало да носят други. И още нещо. В неделя по програма "Хоризонт" на националното ни радио Румен Гечев едва ли не обвини българите, че под психическия натиск на медиите, започнали да ядат два пъти повече хляб.

БЯСНА ЛИСИЦА УХАПА СЕМЕЙСТВО ОТ РОСИЦА

Кудкудякане на уплашени кокошки събудило на зазоряване няколко дни преди Нова година семейство Желка и Енчо Петрови от с. Росица, община Генерал Тошево. Оказало се, че лисица е нападнала пернатите. Опитите на мъжа и жената да ги спасят само разлютили повече животното, което ухапало и двамата.
НДТ - 9 януари 1996 г.

 


Сходни връзки

ЖУРНАЛИСТИТЕ В ДОБРИЧ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ЗЪРНЕНАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди