изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:39 EEST
РАКЕТИ НА "ИЗИДА" ЩЕ ТРЕНИРАТ В АЛБЕНА?    
СпортПродължава усилената подготовка на най-добрите състезатели на "Изида" за държавните първенства в зала. Както вече писахме, от 15 до 22 януари в столицата ще се проведе шампионатът за момичета и момчета до 14-годишна възраст.

 За да вземат участие в него, в края на седмицата за София ще тръгнат Митко Петров, Владислав Матеев, Драгомир Дралчев, Десислава Стоянова, Макси Вичева и Юлия Недялкова. Възпитаниците на Илия Атанасов и Юри Дойчев използваха зимната ваканция, за да се подготвят по възможно най-добрия начин за предстоящото първенство. От Ил. Атанасов научихме, че има вероятност ракетите на добричкия клуб да проведат в Албена част от последните си тренировки преди шампионата в столицата. "Настилката в зала "София" е много бърза и за да могат нашите състезатели по-успешно да се адаптират към нея, е необходимо да направят поне няколко тренировки на корт с подобни характеристики. Настилката в спортната зала на Албена е подобна на тази в столичната зала и затова сме отправили молба да ни бъде позволено да играем в базата на морския курорт. Днес ще стане ясно дали ще можем да тренираме в Албена. Ще бъде жалко, ако не намерим зала с подобна настилка. Обезпокоен съм, защото разликата е огромна. Нашите състезатели са много добре подготвени и трябва да направим необходимото, за да покажат това, на което са способни", сподели треньорът.  

 


Сходни връзки

РАКЕТИ НА "ИЗИДА" ЩЕ ТРЕНИРАТ В АЛБЕНА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди