изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:40 EEST
В момента тройната коалиция е много трудно работеща, според Татяна Дончева    
Политика София. Смените на няколко борда на директори на важни предприятия, не е “червена метла” и в момента такава няма, това е борба с корупцията. Това каза в предаването на Нова телевизия “На четири очи” Татяна Дончева, член на Висшия партиен съвет и зам.-председател на ПГ на Коалиция за България.


Тя заяви, че в момента тройната коалиция е много трудно работеща и проблемът идва от това, че не може да се направи линия на поведение, която да бъде по някакъв начин вплетена в предизборни обещания.
Татяна Дончева допълни още, че има сериозни проблеми в начина, по който се прави управлението, защото “когато е опитен водачът на влака - си личи, когато се учи в крачка - също си личи”. Според нея обаче рискът и негативите, които БСП несъмнено ще понесе, си заслужават заради европейската интеграция на България.
По повод предстоящите президентски избори Татяна Дончева заяви, че пред всеки втори мандат има капани, защото вотът не е предрешен. Тя допълни, че не бива да се пропуска Бойко Борисов като опонент на Георги Първанов, но преди да е започнала кампанията не трябва да се правят прогнози, тъй като има много събития до края на годината.
За предстоящия избор на главен прокурор, Дончева поясни, че той трябва да бъде решителен човек, който да даде европейска визия, но до този момент част от вътрешносистемните кандидати не са нито решителни, нито могат да внесат европейска визия. Запитана дали следващият главен прокурор ще бъде човек на БСП, тя отговори, че се надява БСП да не направи грешката да сложи на този пост зависима личност.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В момента тройната коалиция е много трудно работеща, според Татяна Дончева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди