изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:35 EEST
БЧК НАБИРА СРЕДСТВА ЗА ОПЕРАЦИЯ НА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ    
ОбществоКампания за набиране на средства за операция на 5-годишния Кристиян Енчев от Добрич стартира Областният съвет на БЧК, съобщи за НДТ директорът д-р Артюн Еринозов.

Преди дни офисът на милосърдната организация е бил посетен от родителите на момчето. Те разказали, че Кристиян страда от детска церебрална парализа и се налага трансплантация на стволови клетки. Операцията е планирана и ще бъде извършена в МБАЛ "Александровска" в София. Стойността на лечението през първия етап е около 10 000 лева. Родителите на детето обаче не можели да осигурят сумата. Те нямали спестявания, живеели в общинско жилище и имали още едно дете. Майката била безработна, а бащата се хващал на работа сезонно.
От ОС на БЧК призовават всички добри хора, които имат възможност, да помогнат за лечението на Кристиян. Те могат да дарят средства в офиса на милосърдната организация или на разкритата банкова сметка.
HVB Bank Biohim, Добрич
Банкова сметка 1006277714
Банков код 66076720
За Кристиян Ивелинов Енчев.

 


Сходни връзки

БЧК НАБИРА СРЕДСТВА ЗА ОПЕРАЦИЯ НА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди