изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:29 EEST
Кадафи пак съзря заговор    
Новини  Либийският лидер Муамар Кадифи заяви, че държавата, чиито служби са поръчали епидемията от СПИН в Бенгази, трябва да бъде осъдена от Съвета за сигурност на Организацията на обединените нации.

Кадафи направи това изявление пред американския телевизионен канал "Ал Хурра", който излъчва на арабски език. Кадафи каза, че зад службите поръчители стоят държави, които разработват оръжия за масово поразяване - ядрени, химически и биологически. Според него няма съмнение, че става дума за умишлено заразяване. В интервюто либийският ръководител цитира името на митичния Джон, което е залегнало в обвинителния акт от разпита на българките. По думите му зад Джон и службите-поръчители стоят държави, които разработват оръжия за масово поразяване.
Убедени сме в невинността на медиците, заявиха МВнР по повод изявлението на Кадафи за “Aл Хурра”. “България не би възразила срещу провеждането на независимо международно разследване, тъй като сме убедени в невинността на нашите сънародници, подчерта говорителят на министерството Димитър Цанчев.
“Българската държава не би могла да има място в каквито и да е било поръчки”, заяви и президентът Георги Първанов.  http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Кадафи пак съзря заговор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди