изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:43 EEST
Египетски министър знаел за затвори на ЦРУ у нас    
Новини  Египетския министър на външните работи Ахмед Абул Гаит, цитиран от швейцарския вестник "Тан" твърди, че тайни затвори на ЦРУ съществуват в България, Румъния Украйна, Косово и Македония.

Думите му бяха публикувани, след като стана известно, че швейцарското разузнаване се е добрало до египетски документ, според който ЦРУ разпитва задържани терористи в различни европейски държави. Министър на отбраната на Швейцария Самуел Шмид разпореди да бъде започнато разследване за това как секретният документ е станал обществено достояние и възнамерява да предприеме съдебни действия срещу вестника за това, че е публикувал секретен документ. Той обаче отказа да коментира съдържанието на документа, който според в. "Зонтагсблик" е факс, засечен от подслушвателната сателитна система Оникс на тайните служби през ноември. Вестникът отбелязва, че факсът е най-твърдото доказателство до момента за съществуването на тайни затвори на ЦРУ в Европа. Вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин категорично отрече съществуването на тайни затвори на ЦРУ.

http://www.vestnikataka.com/

 


Сходни връзки

Египетски министър знаел за затвори на ЦРУ у нас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди