изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:00 EEST
МИХАИЛ СТОЕВ И СЪПРУГАТА МУ ПОСРЕЩНАХА НОВОРОДЕНИЯ ДЕНИС    
НовиниБебето, което е родено на 5 януари, е дете на глухонеми родители. Зам.-областният управител и съпругата му са били кръстници на сватбата им и сега с радост посрещнаха първата им рожба

Зам.-областният управител Михаил Стоев и неговата съпруга Розалина вчера с трепет и вълнение, и красив букет, рано-рано се наредиха пред родилното отделение в добричката болница. Повод за това бе изписването на новородения Денис.

Всъщност, историята тръгва през 2003 година. Тогава Михаил Стоев и съпругата му стават кръстници на младото семейство на Орхан Демир и Марияна Петрова. И двамата са глухонеми. Тогава младежът работи във фирма "Екострой", оглавявана от г-н Стоев. "Взех го от улицата, но той се адаптира много добре. Дори го пратих три месеца на квалификация в Плевен" - с гордост споделя зам.-областният управител и добавя, че помага с каквото може на глухонемия младеж, защото той самият е дете на глухонеми родители.

И, разбира се, идва бебето. Малкият сладур се е появил на бял свят на 5 януари. Казва се Денис, тежи 4 килограма и 100 грама и е дълъг 51 сантиметра. Естествено, в сини одежди, както подобава на момченце, той бе посрещнат от татко, близки и приятели, и от г-н Стоев и неговата съпруга. Разбира се, пожеланията са, малкият Денис да расте здрав и много да радва мама, татко и всички около себе си.

НДТ
Снимки Добруджа кабел

 


Сходни връзки

МИХАИЛ СТОЕВ И СЪПРУГАТА МУ ПОСРЕЩНАХА НОВОРОДЕНИЯ ДЕНИС | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МИХАИЛ СТОЕВ И СЪПРУГАТА МУ ПОСРЕЩНАХА НОВОРОДЕНИЯ ДЕНИС
Автор: Anonymous да 2006-01-18 @ 10:38 EET
Браво на зам.областният управител, той е човек със сърце и широка душа, трябва да се помага на всички инвалиди и хора с увреждания, нека не забряваме, че който прави добро, то не се забравя!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди