изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:44 EEST
ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ СРЕЩУ ПРОВАЛ НА МЕСТНИ ИЗОБРИ    
Политикаса изявленията на депутата от БСП Ясен Пенчев, твърдят от ДПС

Във вчерашния брой на в. "Нова добруджанска трибуна" беше поместено изказване на депутата от Добрички избирателен район Ясен Пенчев, направено на пресконференция в понеделник, в което той твърди, че по време на визитата си в Турция депутатът от ДПС д-р Ердинч Хаджиев, заедно с областния управител Динчер Хаджиев, са извършили подготовка за превоз на изселници в Чорлу, които да гласуват на местните частични избори за кмет в Крушари. Освен това Я. Пенчев казва, че некоректно в изборите е замесен и кметът на Каварна, който щял да получи почивната база на Крушари в Каварна срещу пари за купуване на гласове. Потърсихме двамата засегнати, като ги попитахме как ще коментират твърденията на депутата Я. Пенчев:
Денис НОМАН - зам.-областен лидер на ДПС в Добрич: "Това е застраховане от страна на БСП при провал". От офиса на ДПС заявиха още, че посещението на депутата д-р Ердинч Хаджиев, съвместно с областния управител, в побратимения на Добрич турски град Къркларери няма нищо общо с местните избори в Крушари. Оттам добавиха, че самите два града Къркларери и Чорлу са на съвсем различни места. Фактът, че идват хора при свои близки за Байрама, не означава, че се водят гласове за местните избори в Крушари.
Цонко ЦОНЕВ - кмет на община Каварна: "Не се интересувам от никакви местни избори, освен в Каварна. Имам достатъчно работа, за да се занимавам с глупости".
 


Сходни връзки

ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ СРЕЩУ ПРОВАЛ НА МЕСТНИ ИЗОБРИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ СРЕЩУ ПРОВАЛ НА МЕСТНИ ИЗОБРИ
Автор: Anonymous да 2006-01-11 @ 15:59 EET

егати тройната коалиция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.31 секунди