изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:25 EET
ЦЕХЪТ НА ФИРМА "ОНИКС" - ЕТАЛОН ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ    
ИкономикаМиналата седмица екип на националната медия BTv е направил кратък репортаж, който е бил излъчен в новинарска емисия, в цеха на добричката сладкарска фирма "Оникс".

Цехът е бил показан като пример за сладкарски производител, отговарящ на критериите на Европейския съюз за бранша.
Две фирми от региона са одобрени и ще получат безвъзмездна консултантска помощ за изграждането на система ХАСАП, която е нормативната база за хлебопроизводители и сладкари в Евросъюза, каза за НДТ Димо Димов - член на Управителния съвет на регионалната структура на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в страната. Той добави още, че в събота ще бъде проведено годишното събрание на федерацията, като в дневния ред са залегнали отчет на 2005 г., както и подготовка и организация на Националния събор на хлебарите и сладкарите, чийто домакин тази година ще бъде Добрич. "Ежегодно на Спасовден работещите в системата на хлебопроизводството и сладкарството отбелязват своя професионален празник, като по традиция се организира и национален събор. Сред проявите, които планираме за тази година, са шествие в центъра на града, интересна програма и голяма изложба на изделия. Община Добрич е съорганизатор, съвместно с нас и осигурява 50 % от средствата, необходими за организацията" - разказа още Д. Димов.
 


Сходни връзки

ЦЕХЪТ НА ФИРМА "ОНИКС" - ЕТАЛОН ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди