изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:21 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ИЗРАЕЛ    
Новини

Днес от 17 часа в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна българските национали по хандбал посрещат тима на Израел. Двубоят е от квалификационната група за световното първенство.



До момента възпитаниците на Кирчо Василев са допуснали две поражения и заемат четвъртото място. Водач е отборът на Австрия с 4 точки, а Финландия и Израел имат по две, след като си размениха по една победа. Съдии на мача с израелците ще бъдат сърбите Небойша Гъркович и Зоран Тиянич. На 15 януари трикольорите ще върнат визитата. Мачът ще бъде в град Раанана и е поверен на македонската съдийска бригада Васил Чавдаров и Георги Дуцков. В групата на българите са включени тримата добричлии - вратарят Иван Иванов, Светослав Недев и Светослав Божков. От щаба на българите заявиха, че целта в предстоящия мач е победа.

Треньорът Кирчо Василев и Сашо Евтимов изгледаха запис от квалификацията Израел - Финландия. Според Евтимов, клубния "Локомотив Металекс Билд" може да бие всеки един от двата тима с десетина гола разлика. Критиката на президента към треньора е, че не използва рационално качествата на състезателите от "Локо".

Междувременно хандбалистите на "Локомотив Металекс Билд" Чавдар Чернев и Христо Йорданов са отстранени от националния ни отбор. Причината е конфликт между двамата, който датира отдавна. Чернев и Йорданов скочиха един срещу друг, докато бяха на скамейката и вървеше мачът с Австрия. НДТ

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ЗА ПОБЕДА СРЕЩУ ИЗРАЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди