изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:34 EEST
Управляващите ще продължат да служат на интересите си    
Парламент

И през следващата парламентарна сесия единствената опозиция на несуверенното и неспособното да работи за доброто на българската нация правителство ще продължи да бъде парламентарната група на "Атака", заяви лидерът на партията Волен Сидеров в декларация по повод на новата парламентарна сесия.



Нашата парламентарна група ще продължи да иска връщането на прокуратурата в приватизационните сделки, премахването на новините на турски език по БНТ, преразглеждане на реституцията и на т. нар царски имоти, пресичане на процеса на дебългаризация и пресичане на зловещата битова престъпност, тормозеща цели области на страната, както възмездие и отговорност за всички далавери на сегашното и предишните управления, каза Сидеров.

По думите му и през следващата сесия всеки ще остане верен на интересите си - "Атака" - на националните, управляващото мнозинство на - своите икономически интереси.

http://www.actualno.com

 


Сходни връзки

Управляващите ще продължат да служат на интересите си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди