изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:19 EEST
БОТЕВЦИ ОТ БАЛЧИК ПРАВЯТ МУЗЕЙ    
Култура

Боряна БОЖИДАРОВА: Учениците от 12-и клас в СОУ "Христо Ботев" - гр. Балчик спечелиха проект по програмата "Младежки инициативи" в община Балчик. Темата на проекта е "Училищен музей в СОУ "Христо Ботев" и е свързана с обучението по "Свят и личност".



За реализирането на проекта учениците се обръщат към гражданите на Балчик. Необходими са им различни предмети, свързани с обучението и възпитанието им в училище "Христо Ботев". Бившите възпитаници могат да дарят ученически униформи или части от тях, емблеми, значки, медали, грамоти за отличен успех. Интерес представляват и награди от конкурси, олимпиади или състезания.
Учениците ще очакват предмети за училищния музей до началото на февруари тази година, когато ще трябва да завършат проекта си. Предоставянето на материалите може да бъде под формата на дарение, за временно ползване или за изработване на копия. Децата ще очакват най-вече запазени предмети от ранната история на училището от 50-те до 70-те години на ХХ век, както и спомени, които ще помогнат за изграждането на експозицията.

 


Сходни връзки

БОТЕВЦИ ОТ БАЛЧИК ПРАВЯТ МУЗЕЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди