изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:07 EEST
"ВиК" ТРЯБВА ДА НИ ВЪЗСТАНОВИ ПАРИ ОТ ПЛАТЕНА ВОДА ПО ОБЩ ВОДОМЕР    
ОбществоТвърди Янко Димитров, жител на Добрич

"От години засичаме във входа на блока си както апартаментните водомери, така и общия водомер. По показанията, които сме събрали, както и от залепваните след отчитания от страна на "ВиК" бележки на входа установихме, че сме платили повече вода по общ водомер и смятаме, че водното дружество ни ги е взело неправомерно. По този повод писахме до Министерството на регионалното развитие и благоустройството, до управителя на "ВиК", до Комисията за търговия и защита на потребителите. Идваха от самото "ВиК" и направиха проверка на всички водомери във входа. Отвсякъде ни отговориха, че няма нарушение от страна на "ВиК" и ако имаме претенции, то да ги предявим по съдебен път. Затова търсим и вашето съдействие" - разказа Я. Димитров.
Поставихме казуса на съкооператорите на г-н Димитров на вниманието на управителя на "ВиК" - Добрич, Величко Василев, който заяви: "Случаят ми е добре известен. По него бяха направени както от нас, така и от други институции, многократни проверки. Не бе установено нарушение. Ако живеещите там имат претенция за определена сума, то нека я предявят по съдебен ред".
 


Сходни връзки

"ВиК" ТРЯБВА ДА НИ ВЪЗСТАНОВИ ПАРИ ОТ ПЛАТЕНА ВОДА ПО ОБЩ ВОДОМЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди