изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:30 EET
ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ИСКА ХАЛФ ОТ "ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК)    
СпортДнес старши-треньорът на "Калиакра" Йордан Йорданов ще обяви имената на новите футболисти в отбора, както и имената на тези, които ще бъдат освободени.

 Наставникът на каварненци потвърди информацията, че бившият футболист на столичните "Левски" и "Локомотив" Владо Йонков и голмайсторът Георги Станчев (Гонзо) със сигурност ще играят за "Калиакра" в мачовете от втория дял на първенството на Източната "Б" група. Междувременно стана известно, че спортно-техническото ръководство е останало много доволно от представянето на Павел Павлов, който от началото на предсезонната подготовка бе на проби в отбора. 25-годишният П. Павлов е халф и досега е играл за "Черноморец" (Балчик) в Североизточната "В" футболна група.  Днес от 15.00 ч. шефовете на двата клуба ще се срещнат, за да преговарят за трансферирането на младия състезател. По всяка вероятност представителите на тима от Белия град няма да искат да се разделят с най-добрия си футболист, тъй като са си поставили амбициозната цел да завършат на първо място в групата и от началото на следващия сезон да играят в "Б" група. От друга страна обаче, те сигурно си дават сметка, че всеки футболист има право да се стреми да играе в по-силно първенство и в по-добър отбор. Научихме още, че за да привлекат халфа, каварненци са готови да предложат на "Черноморец" свои състезатели с доказани качества.

Първата си контрола от предсезонната подготовка футболистите на "Калиакра" ще проведат на 18 януари. Тогава те ще премерят сили с военния отбор на Варна. Четири дни по-късно избраниците на Йордан Йорданов ще заминат за Словакия за 10-дневен подготвителен лагер. По време на престоя си там те ще имат три контроли, които предварително са уговорени.

 


Сходни връзки

ЙОРДАН ЙОРДАНОВ ИСКА ХАЛФ ОТ "ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди