изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:13 EEST
Волен Сидеров: Ще поискаме оставките на Любен Корнезов и Георги Пирински    
ПарламентСофия. Ще поискаме оставките на Любен Корнезов и Георги Пирински. Това заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров в кулоарите на Народното събрание, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Сидеров обясни, че оставките на председателя на парламента и неговия заместник ще бъдат поискани със специална декларация от парламентарната група на “Атака”. “За пореден път се доказа, че има двоен стандарт в парламента и това е обида за институцията”, каза още Сидеров. Той обясни, че председателстващият заседанието Корнезов не бил прекъснал изявлението на Олимпи Кътев (НДСВ), което било “пълно с обиди”, а изгонил Димитър Стоянов от “Атака”. “Стоянов показа, че в пленарна зала има двоен стандарт”, каза още лидерът на партията.
По време на изявлението си в кулоарите на Народното събрание Сидеров имаше пренебрежително отношение към представителите на медиите. Той обвини журналистите, че им е било поръчано да му задават неудобни въпроси.
“Олимпи Кътев използва обидни квалификации за мен и обиди единствената дама в нашата парламентарна група и аз трябваше да я защитя”, допълни Димитър Стоянов. По-рано днес той бе лишен от правото да присъства на три пленарни заседания, заради реакцията му към депутата от НДСВ Кътев.
По думите на Стоянов - не можело да се докаже, че е искал да удари по-възрастния си колега. Депутатът от “Атака” обясни, че цяла седмица председателството на парламента се отнасяло с пренебрежително отношение към предложенията на националистите. Стоянов припомни, че вчера, по време на председателството на Любен Корнезов, е поискал прекратяване на заседанието, но Корнезов му отказал. Заради това Стоянов пък отказал днес да напусне пленарната зала.
МАРИЯ СТАЛЯНОВА

 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Ще поискаме оставките на Любен Корнезов и Георги Пирински | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди