изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:21 EEST
Млади и богати - колко печелят най-добре платените млади звезди    
Любопитно Младите звезди от света на шоубизнеса и спорта стават все по платени и взимат внушителни суми. Въпреки че конкуренцията между тях е жестока и са подложени на стрес, атака от страна на медиите и непрекъсната нужда да се доказват, все пак равносметката е ясна: определено си заслужава, защото печелят здраво.


Списание „Форбс“ подреди най- богатите и влиятелни млади звезди в света. 11-те попаднали в списъка са спечелили общо 127 млн. долара за изминалата година. А нито един от тях няма 25 години.

На челно място в списъка е 21-годишният фантастичен играч от НБА Леброн Джеймс. Само за три сезона крилото на Кливлънд Кавалиърс, който стана професионалист през 2003-а се доказа като един от най-добрите играчи в лигата.

Невероятните му умения привлякоха мощни рекламодатели като Найк и Кока Кола. Така баскетболната звезда си докара „скромните“ 23 млн. долара за 2005 г.

Не по-малко пари от двуметровият баскетболист си докараха двете нежни и миловидни сестрички Мери-Кейт и Ашли Олсен.

Актрисите проявиха невероятен бизнес усет и разпродават като топъл хляб всичко свързано с техните имена – модна линия, парфюми, книги и какво ли още не. 18-годишните близначки са си докарали общо 21 млн. долара за миналата година, като спечелиха още толкова и за мениджъра си. Между другото двете го уволниха и сега еднолично ще прибират печалбите.

Като заговорихме за комбинацията млади и красиви, вижте какво прави това съчетание за бразилския супермодел Адриана Лима.

Дългокраката брюнетка подписа забележителни договори с Victoria's Secret, козметичният гигант Maybelline и Telecom Italia Mobile. Всичко това добави към сметките на 24-годишната манекенка 4.5 млн. долара.

Най-популярната светска личност в света Парис Хилтън никак не се нуждае от милионите на баща си, който е собственик на едноименната хотелска верига.

Русокосата дама стана риалити героиня, продава парфюм с нейното име, модна колекция, бижута с неин дизайн, та дори и модна кучешка линия с името на любимото й кученце Тинкърбел. Всичко това е равно на 6.5 млн. долара за миналите 12 месеца.

Младите музикални звезди също изкарват нелоши пари. 18-годишната Хилари Дъф е прибрала 15 млн. долара през 2005-а. Нейната най-голяма конкурентка Линдзи Лоън също не пада по-долу. Брюнетката е сложила в джоба си 11 млн. долара. За какво ли се карат?

Въпреки че българските млади звезди са на светлинни години в заплащането на своите връстници, все пак и ние може да се похвалим поне с една звезда, чийто приходи са на световно ниво.

Нападателят на „Фиорентина“ и национал, Валери Божинов, направи рекорден за български футболист трансфер в италианския отбор. Сега Валери взима заплата от 1 млн. евро на година, а от рекламния си договор с Найк прибира по още 250 000 евро. Не е лошо за 19-годишен.

Вижте още кои млади млади звезди получават зашеметяващи суми
http://www.tialoto.bg

 

Впечатляващата бразилска красавица и топ-модел Адриана Лима взима още по-изумителни хонорари.

 


Сходни връзки

Млади и богати - колко печелят най-добре платените млади звезди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди