изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:48 EEST
ЦЯЛА ПЕТИЛЕТКА Е БИЛА НУЖНА, ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ ПРАТКА ОТ СОФИЯ ДО ДОБРИЧ    
ИкономикаВ момента екипът на добричката фирма "Алвина" подготвя мостри, с които за поредна година ще се включи в картата на виното и картата на ракията, научи НДТ от фирмата. Служителите бързат с подготовката на мострите, които в най-скоро време трябва да бъдат изпратени до София. Голяма била изненадата на всички, когато в петъчния ден получили пратка с мостри и карта на виното и ракията - първоначалната реакция била, че са безвъзвратно закъснели, въпреки предварително обявените срокове за изпращане на мострите. На втори по-обстоен преглед на пратката било установено, че всъщност "Алвина" е получила отлежали мостри на пет години, заедно с първата карта на виното и ракията.

Оказва се, заявяват от фирмата, че е нужна една петилетка време, за да пристигне пратка по БДЖ от София до Добрич.
Иначе в тазгодишната карта "Алвина" ще се включи с трите си най-елитни ракии - Тервелска кайсиева, Добруджанска мускатова и Добруджанска дюлева, както и с вината от серия Бляк сий - розе, което им донесе сребърен дърмон от Банско'2005, Варненски мискет, Каварненски мускат, Мерло и Шардоне. Тазгодишното издание на картата трябва да е готово за месец март, когато в Пловдив ще се проведе традиционното изложение "Винария".
 


Сходни връзки

ЦЯЛА ПЕТИЛЕТКА Е БИЛА НУЖНА, ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ ПРАТКА ОТ СОФИЯ ДО ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди