изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:46 EEST
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ЗАМИНАВА ЗА ИСТАНБУЛ    
Новини Добрич/София. В понеделник (16 януари) кметът на община Добрич Детелина Николова ще участва в заседание на Националното сдружение на общините на Република България (НСОРБ), което ще се проведе в София. Това съобщи за Агенция “Фокус” Детелина Николова.

По-късно същия ден, сдружението ще има среща с областните управители от цялата страна. На заседанието на НСОРБ ще се обсъждат организационни въпрос. По време на срещата с областните управители сдружението ще ги информира за Центъра за обучение на местните власти и за начина, по който общинските структури биха желали да провеждат различни обучения. “Вероятно ще бъде обсъдено и взаимодействията на общините с областните управители при решаването на проблемите от местен характер”, допълни още кметът на Добрич.
Във вторник Детелина Николова, заедно с един от своите заместници, заминава за Истанбул. Тя ще участват в среща по проект по програма “Грюндвиг”. “Добрич е единствената община в България, спечелила проект в тази програма”, подчерта Николова. В проектът има 13 участника от 5 държави - България, Румъния, Гърция, Германия и Турция. Това ще бъде първата среща по проекта.
Във вторник, 17 януари, от 16 часа ще се състои заседание на председателския съвет в общината, за да утвърди дневния ред за заседание на Общинския съвет на 31 януари.
В сряда представител на местната власт в Добрич ще участва в Общо събрание на Професионален футболен клуб “Добруджа” АД, в който общината има дял.
ПАВЛИНА ЦАНОВА
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ЗАМИНАВА ЗА ИСТАНБУЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди