изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:06 EET
МЪЖ ЗАГИНА ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА    
Ред и сигурностВ Генерал Тошево се удрят сметосъбиращ камион и товарно ремарке. Четири часа полицаи и пожарникари не могат да извадят трупа на загиналия

55-годишен мъж от Генерал Тошево е загинал вчера при тежка катастрофа на улица в града, съобщиха от РДВР. Според непотвърдена информация, мъжът се казва Георги.
Произшествието е станало около 12 ч. на улица "Хан Кардам" в Генерал Тошево, казаха от полицията. Ударили се сметосъбиращ товарен автомобил "МАН", управляван от 55-годишния мъж, и ремарке, което се откачило от друг товарен автомобил "Волво". Волвото било управлявано от 32-годишен водач от село Петлешково /община Генерал Тошево/. Водачът на сметосъбиращия автомобил е починал на място. При катастрофата е пострадал пътуващият заедно с него 56-годишен мъж от Генерал Тошево. Той е получил фрактура в областта на тазобедрената става.
Причините за тежката катастрофа се изясняват в условията на предварително производство, казаха още от РДВР.
От свои източници НДТ научи, че в продължение на четири часа полицаи и пожарникари се опитвали да извадят трупа на загиналия мъж. Жители на Генерал Тошево казаха, че районът на катастрофата бил отцепен в разстояние на около 200 метра в двете посоки и униформените не допускали никого. Веднага след зверския удар, минути след 12 ч. градът се огласил от вой на сирени. Според неофициална информация, ремаркето от товарното волво се откъснало, защото се скъсал тегличът. То навлязло в насрещното движение и се ударило в сметосъбиращия автомобил. Ремаркето било пълно с царевица, според някои, около 20 тона. Водачът на камиона за боклук се оказал затрупан отдолу. Вероятно сметосъбиращият автомобил, който, по данни на общината, е на фирма "РКБ Чистота", е пътувал към сметището.
 


Сходни връзки

МЪЖ ЗАГИНА ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди