изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:16 EET
ДОБРИЧ - В ПЪРВАТА БРОШУРА НА ТУРИСТИЧЕСКОТО БЮРО В РОТЕРДАМ    
ОбществоПоредица от рекламни брошури за България ще бъде издадена от Българското туристическо бюро в Ротердам, Холандия, информираха от пресслужбата на кметството.

Първата брошура е със заглавие "България - изненадваща през всички сезони". Читателите ще бъдат запознати с любопитни факти от българската история и култура. Няма да липсват и рецепти за вкусни български ястия и разкази за честване на типични български празници. Към брошурата ще се  приложат подробни пътни карти и кратък холандско-български разговорник. В първата рекламна брошура ще бъде представен и Добрич. В рекламното издание ще бъдат илюстрирани туристическите атракции на областния град със снимков и текстов материал. Сред включените забележителности са Центърът за защита на природата и животните, "Старият Добрич", градският парк "Свети Георги", Етнографската къща и др. Текстовият материал ще включва кратка анотация с адрес и телефони за контакти. Рекламното издание ще се предостави на големи туристически и инвестиционни компании на територията на Белгия, Холандия и Люксембург.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ - В ПЪРВАТА БРОШУРА НА ТУРИСТИЧЕСКОТО БЮРО В РОТЕРДАМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди