изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:40 EEST
Най-горещите „голи“ плажове на 2006-та    
Любопитно За голяма част от туристическата индустрия топлес плажовете представляват значителен източник на приходи. Дори неочаквано голям.


Според данни на Американската асоциация за нудистка почивка приходите от подобен вид туризъм само в САЩ се изчислява на 400 млн. долара годишно, сочат категоричните цифри, цитирани от списание „Форбс“.
Все повече агенции предлагат ваканции „без дрехи“, които включват всякакви атракции от голо гмуркане до „плътско“ пътуване по безлюдни острови.

Ходенето на топлес плажове със сигурност привлича все повече и повече туристи, желаещи да се забавляват, да събират тен както искат и да си починат.

Въпреки че в България никой не прави забележка на дамите, които се печат без горнища, дори и на хората, трупащи тен напълно голи, в почти всички световни дестинации голите гърди, да не говорим за нудизма, са напълно забранени.

В много световни курорти дори разхождането по алеите към плажа е забранено на мъжете да са голи до кръста, а на жените да са без дреха, дори и да са по бански.

Все пак най-добрите места за топлес почивка си остава Европа, показва класация на „Форбс“.

На едно от челните места са Балеарските острови, сред които и „клубният“ рай Ибиса и Форментера. Сен Тропе (поне по-голямата част) все още също остава топлес рай.

Форте де Марми на Италианската Ривиера и особено гръцките острови са рай за печащите се на „голо“.

Различни заливчета около Кейптаун в Южна Африка също набират популярност през последните години. Мексико, Бразилия също са любими дестинации, както и Black's Beach в Сан Диего (САЩ) и Саут бийч в Маями са сред топ топлес местата в света.

Анс дю Гуверньор – остров Сейнт Бартс, Карибските острови
На всички плажове на френския карибски остров Сейнт Бартс е разрешено ходенето без горнище. Анс дю Гуверньор обаче е най-девственият плаж от всички на острова. Единственият проблем е старо нефтено петно, заради което има риск, ходейки в някоя част на плажа, кракът ви да залепне върху петролния продукт. Български туристически агенции предлагат екскурзии дотам, но за да ви ориентираме - най-ниската цена за нощувка в близкия до плажа луксозен хотел Сент Барт е 820 долара.
Black's Beach - Сан Диего , Калифорния (САЩ)
Известен със стръмните си скали Black's Beach е един от най-популярните плажове за сърфиране и ветроходни спортове плаж в Сан Диего. Гледката на голи хора, излегнали се по скалите на прави впечатление на никой. Това обаче не означава, че да се печеш гол е законно. Плажът е собственост на Калифорния, а по закон нудизмът в щата е забранен. Явно обаче хората на този плаж са почитатели на максимата „забраните са, за да се нарушават“. Най-красив и в близост до плажа е хотел Дел Корандо, в който най-евтината стая с гледка към океана и обзаведена в луксозен викториански стил струва 295 долара за нощ.
 
Клифтън бийч - Кейптаун, Южна Африка
Клифтън бийч, Кемпс бей и Ландудно бийч са сред най-популярните плажове в Кейпатун. От „Форбс“ обаче препоръчват Клифтън бийч, ако решите да се отдадете на топлес плажуване. Плажът е изпълнен със закрити заливчета, които да ви пазят от силните понякога ветрове. Запознати казват, че там ходят и едни от най-красивите жени на африканския континент. Стая в Бей хотел, който е най-близо до въпросния плаж, струва 200 долара на вечер.
 
 
ГОРЕЩИ ПЛАЖНИ СНИМКИ: 1   2   3   4   5   6
 


Сходни връзки

Най-горещите „голи“ плажове на 2006-та | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди