изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:10 EEST
"КЛЦ - ТРЕЙД 2001" ЕООД Е НОВИЯТ МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК НА ПФК "ДОБРУДЖА"    
СпортПФК "Добруджа"АД е с нов мажоритарен собственик, стана ясно след проведеното Общо събрание на дружеството вчера след обяд. Новият собственик е фирма "КЛЦ - Трейд 2001" ЕООД с едноличен собственик Красимир Цонев от София.

Софийската фирма е изкупила акциите на бившия акционер "Булнет Комюникейшън" през месец септември миналата година. Основният акционер е с 53,29 % дял, община Добрич държи 45,05 % , "Общински пазари" ЕООД - 1,66 %.
 Във вчерашното Общо събрание са участвали всички акционери, представени от Иван Колев, упълномощен да представлява община град Добрич, Иван Светославов - управител на "Общински пазари", и новият мажоритарен акционер в лицето на Красимир Цонев. Предложенията на община Добрич, приети на заседание на Общински съвет, за експерт счетоводител и представител на общината в Надзорния съвет на акционерното дружество не са приети от основния акционер. Кандидатурите на Гинка Йорданова за експерт счетоводител и Иван Манолов за представител на общината в Надзорния съвет не са получили необходимото мнозинство. При тази ситуация остават действащите до момента. Първият зам.-кмет Иван Колев е информирал акционерите за законовите действия на кмета на Добрич по решение на Общински съвет за намаляване на капитала на ПФК "Добруджа" с двата апортирани имота Общински пазари и паркинг, които са общинска собственост. 
 


Сходни връзки

"КЛЦ - ТРЕЙД 2001" ЕООД Е НОВИЯТ МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК НА ПФК "ДОБРУДЖА" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"КЛЦ - ТРЕЙД 2001" ЕООД Е НОВИЯТ МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК НА ПФК "ДОБРУДЖА"
Автор: Anonymous да 2006-01-19 @ 03:41 EET
преместиха си го от единия джоб в другия

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди