изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:21 EEST
"ИВАНОВ КЛУБ" ВЗИМА ВЪРБАНОВ И КАЗАКОВ?    
Спорт

Волейболистите на "Иванов клуб" започнаха тренировки в зала "Добротица". Има вероятност отборът да бъде подсилен от двама състезатели - добруджанецът Пламен Върбанов, който игра за "Черно море" /Варна/ и Александър Казаков, който за последно се подвизаваше в Козлодуй.



Въпреки минусовите температури, волейболистите на "Иванов клуб" провеждат занимания в зала "Добротица". По всяка вероятност, тренировките ще бъдат преместени в залата на Ученическа спортна школа или в някой училищен физкултурен салон, съобщи вчера капитанът на тима Тодорин Ненчев. В момента ръководството и треньорският щаб на клуба водят преговори с Пламен Върбанов и Александър Казаков за подсилване на отбора за пролетния дял на първенството. Припомняме ви, че целта на добричлии е да се класират за плейофите, а след това да спечелят и промоция в елита. Затова обаче тимът на "Иванов клуб" първо трябва да се пребори с конкуренцията на русенския "Дунав" и сливенския "Панайот Пондалов" . Първенството на волейболната втора дивизия стартира на 11 февруари, когато добричлии посрещат отбора на "Попово". По всяка вероятност, този мач ще се проведе в залата на УСШ, тъй като по това време зала "Добротица" ще бъде домакин на панаир, разбра НДТ.

 


Сходни връзки

"ИВАНОВ КЛУБ" ВЗИМА ВЪРБАНОВ И КАЗАКОВ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди