изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:00 EET
ПРИ СМЯНА НА РЕГИСТРАЦИОННАТА ТАБЕЛА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ ИЗДАВА НОВА ПОЛИЦА    
Ред и сигурностВърху талона за преглед се зачерква старият номер и се пише новият - с печат и подпис от КАТ

Във връзка с редица запитвания на наши читатели относно вървящата в момента смяна на регистрационни табели на автомобилите, НДТ се обърна за някои разяснения към кап. Жулиян Минев, който е временно изпълняващ длъжността началник на КАТ. Гражданите сами трябва да уведомят компанията, в която са сключили застраховка "Гражданска отговорност", след като получат нов регистрационен номер. Компанията отразява промяната в своите информационни масиви и издава допълнителна полица. Върху талона за преглед на колата също се посочва новият номер, като се задрасква старият. Промяната се заверява с печат и подпис от служител на КАТ.
Отново във връзка с подмяната на регистрационните табели от стария образец е изготвен график за идентификация по места на трактори и ремаркета на територията на общините Добричка, Крушари, Тервел, Генерал Тошево, Балчик, Каварна и Шабла. Това съобщиха от сектор "Пътна полиция - КАТ" при РДВР. Оттам посочват, че за извършване на проверката е необходимо собствениците да са подали заявление за промяна на номер на гише № 8 в сектор "ПП-КАТ".
 


Сходни връзки

ПРИ СМЯНА НА РЕГИСТРАЦИОННАТА ТАБЕЛА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯТ ИЗДАВА НОВА ПОЛИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди