изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:17 EET
ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ    
НовиниОбластният управител на Добрич Динчер Хаджиев вчера е участвал в редовното заседание на Министерския съвет, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

На заседанието е взето решение за изменение и допълнение на решение 146 на МС от 2003 г. за създаване на съвет за модернизиране на държавната администрация. Докладната е внесена от министъра на държавната администрация и административните реформи Николай Василев и засяга работата на савета, на който се възлагат допълнителни функции по оптимизиране на структурата на държавната администрация. Регламентира се и възможността в него да участват представители на парламентарната комисия по въпросите на държавната администрация, както и представител на премиера. Досега председател на съвета е бил вицепремиерът, натоварен с координиране на дейността по изпълнението на административната реформа. С вчерашното решение е  определен министърът на финансите за заместник-председател на съвета на мястото на министъра на държавната администрация. Като членове остават министрите на правосъдието, на регионалното развитие и благоустройството, на труда и социалната политика, министърът по европейските въпроси и главният секретар на Министерския съвет.
Предстои областният управител Динчер Хаджиев да участва в среща, организирана от МРРБ с областните управители от цялата страна.
 


Сходни връзки

ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В СРЕЩА НА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди