изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:44 EEST
2 ученика изпиха по 200 грама за кеф и за самоубийство    
Новини9-годишно момче и седмокласничка се разминаха на косъм от фаталния край след като изпиха по 200 грама твърд алкохол.

Седмокласничка изпи на екс 200 грама водка с лекарства, защото приятелят й я изоставил, предаде БГНЕС. Драмата се е разиграла в голямото междучасие на благоевградско училище. След 40 минути влюбената тинейджърка припаднала в часа по физкултура. Спасило я оказаната първа помощ от медицинската сестра в школото и учителката.
Подобен инцидент се разигра и в Дупнишко, където 9-годишно момче заедно със свой съученик изпи 200 грама мастика, предаде "Фокус". Момчето било прието по спешност в болницата в дупнишко село, няма опасност за живота му. Заради случая началникът на районнато полицейско в града е наредил проверка за магазина, от който децата са купили мастиката. Продажбата на алкохол на деца е забранена, явно без проблем е и внасянето и употребата на спиртни напитки в училище.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

2 ученика изпиха по 200 грама за кеф и за самоубийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди