изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:24 EEST
ДПС оспорва изборите в община Крушари    
ПолитикаКрушари. Представителите на ДПС отказват да подпишат протокола с решението на общинската избирателна комисия за балотажа в Крушари. Движението е подало жалба заради вота в село Кържиево, според нея един и същи подпис стои срещу имената на десетина избиратели, за шест от тях е установено, че не са били в населеното място в деня на изборите.


Според ДПС манипулацията е извършена по време на краткото отсъствие на техния представител в секцията. “Не че тези 10 гласа ни решават проблема, но от това може да се направи извода, че и на други места може да стане такова закононарушение - някой да пусне бюлетина и да се разпише”, коментира депутатът д-р Ердинч Хаджиев.”
"Щом там са се подписали, значи и на друго място са го направили. Ще заведем дело и ще искаме експертиза на тези подписи", заяви Илхан Мюстеджеб, председател на общинското ръководство на ДПС в Крушари. ОИК обяви снощи, че новият кмет е кандидатът на БСП Злати Киров, получил 1711 бюлетини или 50,44 % от гласовете на избирателите, за представителя на ДПС Видин Каракашев са пуснати 1643 бюлетини или 49.56%.
Информацията е на радио “Добруджа”

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

ДПС оспорва изборите в община Крушари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди