изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:50 EEST
Норвежец предложил 20 лв. на полицаи в Бургас    
НовиниБургас. Норвежец предложил 20 лв. на полицаи в Бургас, съобщиха от пресцентъра на РДВР.
На 21 януари около 16.15 часа на ул. “Сливница” № 2 в Бургас за проверка е спрян лек автомобил “Ауди 80”, с бургаска регистрация, управляван от 57-годишния П.Д. от Бургас.


В автомобила е пътувал и 69- годишен норвежки гражданин, отседнал при П.Д. При поискване на документите за самоличност е установено, че документите на норвежеца не са в наличност. Полицейският служител е отишъл към полицейския автомобил и в този момент водачът на “Ауди”-то рязко е потеглил по посока на ул. “Гладстон”.
След бързата намеса на друг полицейски автопатрул, лек автомобил “Ауди” е засечен в близост до сградата на ДНА и е отбит на прилежащия паркинг. Водачът на “Ауди”-то П.Д. се държал арогантно със служителите на реда и ги обиждал. Норвежецът предложил на полицаите сумата от 20 лв., но бил предупреден, че това е подкуп и е деяние, което е наказуемо според българските закони. Въпреки това, след като служителите на реда съставили акт за нарушение на Закона за движение по пътищата на водача П.Д., норвежецът отворил предната лява врата на полицейския автомобил на КАТ и хвърлил смачкана банкнота от 20 лв.
П.Д. и норвежкият гражданин са отведени в Първо РПУ Бургас за доизясняване на обстоятелствата по случая. Работата продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Норвежец предложил 20 лв. на полицаи в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди