изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:33 EEST
ВОДЕЩИ КОМПАНИИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА    
ЗемеделиеТърговските представителства на почти всички водещи международни компании, предлагащи семена за царевица, слънчоглед, пшеница и бобови култури, са потвърдили участие в тазгодишното 12-о поред специализирано изложение "Борса за семена и посадъчен материал, съобщиха организаторите от "Добрички панаир" АД.

Както НДТ писа, изложението ще бъде открито на 7 февруари, в продължение на пет дни земеделските производители ще имат възможността да направят своя избор и да осигурят най-добрите продукти за сеитбената кампания през настоящата година. На борсата ще бъдат представени най-новите технологии в растениевъдството, семена за пролетни, есенни и зеленчукови култури и цветя, посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове, едро- и малогабаритна техника, специализирана литература и др.
До момента са заети около 98 процента от изложбените площи в СК "Простор". Сред участниците са "Пионер семена България", ""Лимагрейн България", "Енза Заден България", Добруджански земеделски институт, Институтът по полски и зеленчукови култури - Нови сад, и др.
За първи път в борсата ще участват "Тимак Агро България" - търговско представителство на "Рулие Груп" - Франция. Сред традиционните участници ще са "Бонеро", "Витал Грийн Ко", "Екофол" и др.
За официалното откриване на изложението е поканен и министърът на земеделието и горите Нихат Кабил. Борсата се организира със съдействието на Министерството на земеделието и горите, Националната асоциация на производителите на семена и посадъчен материал и Съюза на агрономите в България. НДТ

 


Сходни връзки

ВОДЕЩИ КОМПАНИИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди