изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:46 EEST
Десетки нарушения в обувния завод убиец    
НовиниНаправени са 36 препоръки за подобряване на работата в италианската обувна фабрика в Дупница, заяви социалният министър Емилия Масларова.

Това тя каза след среща със собственика на обувния завод Клаудио Мароки, предаде Фокус. Три от дейностите на фабриката "Еврошус" са спрени, въведени са и 4 специални режима за безопасна работа, които са последна мярка преди спиране на завода. До 5 февруари МТСП и трудовата инспекция ще извършат алтернативни химически експертизи в завода. Мароки е приел синдикатите да бъдат “конструктивна част от работата на фирмата оттук на татък”. Нашата фирма инвестира много в България и смята да продължи да го прави, каза Мароки и обеща да спазва европейските стандарти и в България. Той призна, че "имало някои неща, които трябва да се подобрят в работния процес". Припомняме, че досега две работнички починаха в обувната фабрика на Мароки в Дупница.
http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Десетки нарушения в обувния завод убиец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди