изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:13 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниВ СРЕДАТА на седмицата в Министерството на култура ще се проведе среща по повод отбелязването на 90-годишнината от Добричката епопея, заяви вчера зам.-кметът по хуманитарни дейности Ваня Балчева.

Участие в срещата ще вземе директорът на музея в града Дияна Борисова.
НА ПРОВЕЛОТО се миналата седмица заседание на УС на НСОРБ се е стигнало до единно решение, хората получаващи социални помощи общо 50 лв. месечно ще полагат обществено-полозен труд минимум 5 дни, тези, които получават от 50 до 80 лв. месечно, ще се трудят минимум 10 дни, а за помощи над 80 лв. минимумът трудодни да е 15, каза вчера Детелина Николова.
В ЧЕТВЪРТЪК кметът на Добрич Детелина Николова ще вземе участие в заседание на Управителния съвет на Националното сдружение на общините, а на следващия ден ще се проведе Общото събрание на сдружението. В съботния ден представители на сдружението ще се срещнат с министъра на финансите Пламен Орешарски, като тема на разговора ще бъде администрирането на местните данъци и такси и проблемите с новите данъчни ставки, информира вчера кметът Д. Николова.
НСОРБ има център за обучение на местните власти, съобщи вчера кметът на Добрич и зам.-председател на УС на сдружението. С решение на МС на сдружението е предоставена бивша почивна база на Гражданска защита в Гиргини, Габровско. НСОРБ в момента подготвя проект, с които ще кандидатства за финансиране пред ПУДОС, СИФ и "Красива България", за да може да бъде реконструирана и обзаведена базата, каза още Д. Николова.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди