изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:18 EEST
ТЕНИС НА КОРТ: ВЛАДО И РАДМИЛА БИЯТ В СОФИЯ    
СпортВладислав Матеев от тенис-клуб "Изида" стартира с победа на държавното първенство по тенис на корт в зала за юноши до 16 години.

В първия кръг на квалификациите възпитаникът на Илия Атанасов надигра с 2:0 сета Владислав Иванов от "Левски" /София/. В първия сет играта бе равностойна, но в крайна сметка добричлията успя да го спечели със 7:5 гейма. Със силни удари от крайната линия и успешни включвания на мрежата Владо спечели втория сет с категоричното 6:0 гейма. В следващата фаза на шампионата Матеев ще излезе днес срещу стария си познайник Михаил Петров от Русе. При победа, добричлията ще намери място в основната схема и при юношите до 16 години, след като преди седмица игра четвъртфинал при 14-годишните. Миналата пролет двамата играха на турнира в Бургас, организиран от клуб "Бриз". Тогава Владо поведе с 4:0 гейма в третия решителен сет, но допусна загуба. Сега представителят на ТК "Изида" е мотивиран да си върне за поражението и да продължи напред.

Ситото на квалификациите не можа да прескочи Митко Петров, който вчера загуби с 2:6, 2:6 от Крум Крумов от "Албена" /Пловдив/. Записванията за основната схема започват днес, а първите срещи са в четвъртък. Под №8 е поставен състезателят на "Изида" Михаил Атанасов. №1 е Серафим Грозев от "Тракия", следван от Георги Йорданов от "Левски" и Сашко Владов от "Тракия". "На държавното първенство участват най-добрите ракети в България и се очаква турнирът да бъде много силен" - каза треньорът Илия Атанасов.

Вчера при девойките Радмила Николова от "Изида" победи Рафаела Лепошек с 6:2, 6:2, а Десислава Стоянова и Макси Вичева претърпяха поражения в квалификациите. Днес Радмила излиза на корта в зала "София" срещу Десислава Лазарова от "Левски". НДТ  

 


Сходни връзки

ТЕНИС НА КОРТ: ВЛАДО И РАДМИЛА БИЯТ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди