изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:15 EET
БИБЛИОТЕКАТА - С ОБНОВЕН САЙТ    
КултураБиблиотека "Дора Габе" в Добрич вече има нов сайт - с обновена визия и повече информация. В момента данните се обработват още на английски, немски и френски език, става ясно от сайта, който е на досегашния адрес - www.libdgabe.org.

В него е представена стратегията за развитие на библиотеката за периода 2005-2007 г. Посочено е, че тя е наследник на Градската общинска библиотека в Добрич, създадена през 1884 г. През октомври 1904 г. министърът на образованието издава заповед за основаване на Обществена библиотека в Добрич. Към момента фондът възлиза на около 355 000 библиотечни единици.
В сайта са представени различните направления, свързани с работата на библиотека "Дора Габе" - "Услуги и ресурси", "Онлайн бази данни", "Наши издания", "Детски свят", "Запазено за тийнейджъри" и т.н. Представени са и клубове и центрове към библиотеката - "Човекът и обществото", "Патиланци", фен клуб "Хари Потър", Френският информационен център.
 


Сходни връзки

БИБЛИОТЕКАТА - С ОБНОВЕН САЙТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди