изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:14 EET
"ЧЕРНОМОРЕЦ" /БАЛЧИК/ И "ЧЕРНО МОРЕ" ОТМЕНЯТ КОНТРОЛАТА ЗАРАДИ ЛОШОТО ВРЕМЕ    
СпортЗа днес третодивизионният "Черноморец" (Балчик) имаше уговорена контрола с варненския "Черно море", който се стяга за първенството на "А" група.

 От треньора на балчишкия тим Митко Тошев обаче научихме, че по всяка вероятност срещата между двата отбора ще бъде отменена. Причина за това са ниските температури. Според треньора те не биха позволили на състезателите да разгърнат възможностите си, а освен това могат да доведат до сериозни травми. Междувременно научихме, че от началото на седмицата футболистите от Белия град не провеждат тренировки, тъй като поради замръзване на водопроводите няма вода на стадиона. М. Тошев сподели, че в заниманията миналата седмица с нужната отговорност са участвали 25 състезатели. Ново име в отбора е Здравко Кулишев, който през есента играеше с екипа на "Орловец" (Победа). Треньорът на "Черноморец" каза още, че е набелязал няколко състезатели с опит във "В" група и че се надява да привлече в отбора един нападател и един халф.

 


Сходни връзки

"ЧЕРНОМОРЕЦ" /БАЛЧИК/ И "ЧЕРНО МОРЕ" ОТМЕНЯТ КОНТРОЛАТА ЗАРАДИ ЛОШОТО ВРЕМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди