изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:36 EEST
ГЕОРГИ КИЧУКОВ И ИВАЙЛО ГЕОРГИЕВ СА ГОТОВИ ЗА МАЧА С "МОРЯЦИТЕ"    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че въпреки ниските температури състезателите продължават да тренират двуразово. Сутрин те влизат в залата за фитнес, а след обяд провеждат занимания в хандбалната зала на спортен комплекс "Русалка".

 Добрата новина от лагера на "жълто-зелените" е, че халфовете Георги Кичуков и Ивайло Георгиев, които доскоро лекуваха контузии, вече участват в игровите занимания и според лекаря на отбора Диян Петров ще бъдат напълно възстановени за контролата с "Черно море" /Варна/, която ще се проведе в събота в Албена. Научихме още, че поради травма в тренировките не участва пълноценно Дидо Господинов. Очаква се след две седмици защитникът Филип Флоров да се завърне на терена. В края на седмицата ще бъде направена рентгенова снимка на оперирания крак на Венци Желев и тогава специалистите ще могат са кажат как трябва да продължи възстановяването му. Междувременно стана известно, че всички комисии, които са инспектирали стадион "Дружба", са дали положителна оценка за извършените ремонтни дейности. Очаква се до ден-два да излезе официалното решение, което да позволява на стадиона в областния ни град да се провеждат отново футболни срещи. Ръководството на добричкия клуб има готовност веднага да започне процедура за лицензиране на спортното съоръжение в БФС. Като се има предвид, че това отнема не повече от една седмица, можем да очакваме, че няма да има проблем от началото на пролетния полусезон добруджанци най-после да играят в Добрич мачовете си за първенство на Източната "Б" група.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ КИЧУКОВ И ИВАЙЛО ГЕОРГИЕВ СА ГОТОВИ ЗА МАЧА С "МОРЯЦИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди