изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-10-01 @ 23:32 EEST
ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ    
Ред и сигурност Мнозина са настръхнали да не би Панайот Кехайов да проговори пред медиите кои са видните добричлии – държавни служители и частни бизнесмени, ползвали услугите на нелегалния публичен дом. Има и страх да не би Кехайов да седне и напише книга по делото с конкретните имена на участниците в него

 

Арестуваният бизнесмен Панайот Кехайов ще бъде защитаван от четирима души по време на делото, научи НДТ от прокуратурата - трима адвокати и съпругата му. Към настоящия му адвокат от Добрич се присъединяват и още двама негови колеги от Варна. Делото ще тръгне в началото на февруари, съобщиха магистрати, а показания срещу Кехайов ще бъдат извикани да дават близо 30 души.

Преди две седмици скандално известният добрички бизнесмен Панайот Кехайов обяви гладна стачка и в момента кара на сокове в ареста. Той бе арестуван на 2 декември 2005 година. Срещу него ще бъде повдигнато обвинение по чл. 155 от НК - за предоставяне на помещения за проституция. При рутинна проверка в бившите медицински общежития, стопанисвани от Кехайов, полицаите се натъкнали на бардак с проститутки, сред които имало и две непълнолетни момичета. За такова деяние законът предвижда затвор от 10 до 20 години, обясниха прокурори. Кехайов може да отнесе и глоба от 100 000 до 300 000 лева.

Към делото има небивал интерес, тъй като в обществото продължава да се спори кои са видните добрички личности, ползвали бардака. Както и че без закрилата на определени хора от органите на реда и без паричните постъпления и от “видните добричлии” този бардак не би могъл да съществува. Сред обществото битува мнение, че т.нар. Дневник на Кехайов за посетителите и услугите в общежитията ще бъде потулен или поне няма да получи гласност в медиите, тъй като много прилични семейства в такъв случай трябвало да се разделят. Битува и мнението, че делото ще продължи до приемането на закон за проституцията и тогава ще се отмие във времето. Най-голям страх ползвалите бардака имали от Панайот Кехайов, който можел да проговори пред медиите или да ги изнудва един ден за пари, поне за толкова, колкото да си плати глобата, а и да спечели доста отгоре.

НДТ

 


Сходни връзки

ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2006-01-27 @ 00:43 EET
Ей така трепереха и "малките" партийци след 10 ноември 1989...
Въпроса е някой ще посочи ли "големите" или... пак "неразкрито" убийство!
ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2006-01-27 @ 10:07 EET
И една журналисти беше много близка с него. Сега е управляваща с Ясен Пенчев.
ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2006-01-27 @ 19:57 EET

  Щом се решихме да ни броят за стока ,трябва даима и търговци

и клиенти и печалба.

   Какво сте захленчили - ново време нов морал нали?

ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2006-01-28 @ 00:18 EET

Този трябва най-накрая да си получи заслуженото. Целият град знаеше за бардака, заедно с полицията и прокуратурата.Глоба едва ли ще има за него, защото той няма нищо на негово име. Всичко е на името на фирмата му, която е в процедура по обявяване в несъстоятелност. Кехайов едва ли знае по колко дела е обвиняем и колко пари дължи на държавата той и неговите фирми "Гранат оил ЕООД" и "Елора ЕООД".

Чудно ми е как Медицински университет Варна не е прекратил договора за наем с него на студентско общежитие бл.1. Как така държавна собственост е отдадена под наем с фиктивен и нагласен конкурс на фирма, която е в процедура в несъстоятелност и чийто шеф е арестуван по дело за проституция.

Между другото проститутките от блок4 се преместиха в Студентското общежитие бл.1, а това противоречи на всички закони и на наредбата за студентските общежития.

ТРИМА АДВОКАТИ И СЪПРУГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ
Автор: Anonymous да 2006-01-28 @ 10:42 EET

Най-накрая селд като толкова народ знае за набезите на тоя бизнесмен осъдете го, напишете във вестниците кои са известните ВИП персони които са ползвали усугите му. Нали има демокрация, нека почнем да изобличаваме бизнесмените които направиха децата ни проститутки.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди