изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:08 EEST
Бизнесмени финансирали наше гей порно студио    
Ред и сигурностСпециално студио за възпроизводство и тиражиране на хомосексуални порнофилми с участието на непълнолетни момчета е разкрито в столицата след спецакция на НСБОП и столичното следствие.


Задържан е 40-годишен мъж, родом от Благоевград, който от няколко години живее в столицата. От близо година Иван П. бил нает за организацията на незаконното копиране и разпространението на готовата продукция у нас и в САЩ от богати бизнесмени, които финансирали порнобизнеса.

Засечен е силен Интернет-трафик със сървъри, базирани в САЩ. Филмите се продавали между 24 и 44 лв. При поръчка на 10 филма цената падала до 12 лв. Плащането се осъществявало чрез наложен платеж по пощата.

Иван П. се представял в Интернет като Ради или Юли. Под тези имена той търсел запознанства и сексуални контакти с мъже и непълнолетни момчета. Мъжът създал уебстраница, където рекламирал порнофилми с европейски и американски заглавия.

При поискване изпращал допълнителен каталог с порнозаглавия, чиято доставка обещавал до 24 часа. Според страницата само за 12 часа клиентите могат да се поръчат най-новите заглавия.

Иван П. организирал в дома на чичо си и специални видеосесии, на които освен забавлението от гледането на порнофилми, предлагал и специални сексиграчки. Той събирал клиентелата си чрез реклами в различни вестници.

При обиска в дома на Иван П. в столичния ж.к. "Света Троица" са открити 900 диска-майки с различни порнозаглавия.

Всички те са с гей-съдържание, като в голяма част от тях участват непълнолетни момчета. Единият от филмите е с български участници и се казва "Български момчета". Предстои да бъде извършена експертиза, която да покаже дали в секссцените са играли непълнолетни момчета от страната ни.

Иззети са 2 компютъра с по 250 гигабайта порнографско съдържание и фотоси със секссцени между непълнолетни. Намерени са и разписки от получени записи на негови клиенти.

В рамките на последните 2 месеца това е третият подобен случай на задържани от служители на НСБОП създатели на порносайтове, в които се проповядва секс с малолетни и които примамват жертвите си към сексуални извращения с възрастни.

Случаят е поет от Столичното следствие и се наблюдава от Районна прокуратура.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Бизнесмени финансирали наше гей порно студио | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди