изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:34 EET
Пожар евакуира десетки деца в банския хотел ”Снежин    
НовиниПожар в хотел "Снежин" в Банско тази нощ наложи евакуацията на гостите и персонала. Произшествието е станало около 3,25 ч. в неделя.

След получения сигнал към мястото на инцидента се отправил екип на местната противопожарна служба, който започнал гасенето. От сградата на пламналия хотел са евакуирани 34 деца от Велинград на възраст от 10 до 14 години, един англичанин и петима руснаци, както и персонала, съобщи БГНЕС.
По-късно в потушаването на огъня се включват още 2 противопожарни автомобила. Огънят е локализиран около 4,10 ч., разчистването е продължило до 10 ч. в неделя.
При пожара няма пострадали или ранени. Децата заедно със своите ръководители невредими са отпътували към родния си град. Огънят е унищожил над 200 квадратни метра покривна конструкция и имущество на хотела. Причините за пожара и размера на щетите са в процес на изясняване, образувано е дознание.
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Пожар евакуира десетки деца в банския хотел ”Снежин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди